ponedjeljak, 26. svibnja 2014.

Posvetna molitva Bezgrešnom Srcu Marijinu

Online Shop

U nemiru, koji pogađa hrvatsku domovinu, naš narod i sve građane, povjeravamo se i svim srcem predajemo Tvome Majčinskom srcu da moliš za nas i da moliš s nama da nam milosrdni Bog udijeli mir u našim srcima, u našim obiteljima, među ljudima i narodima! Ponizna službenice Gospodnja i Kraljice Mira izmoli od Srca svoga božanskoga Sina i našega Spasitelja Isusa Krista mir koji on daje: mir u istini i ljubavi, mir u slobodi i pravednosti, mir s Bogom i mir s čovjekom! Želimo biti dostojni toga mira, skrušeno se kajući za svoje osobne grijehe, za grijehe u obiteljima, za sve grijehe protiv Božjih zapovijedi u našem narodu!

Milosrdna Majko, utočište grešnika, izmoli nam darove Duha Svetoga da on svojom snagom promijeni ljudske misli i srca na dobro, za pravednost i mir!

Utjeho žalosnih, u ime prolivene nedužne krvi, u ime suza ranjenih i izbjeglih, u ime patnja nevinih molimo Te da svojim zagovorom od nebeskog Oca izmoliš svojoj ljudskoj djeci čvrstu vjeru i neuzdrmanu nadu! Neka se skrate ovi dani teških iskušenja i neka zasja MIR Božji u našoj domovini i u cijelom svijetu! Predobra Majko, moli za nas! Amen!

(Sastavio: kardinal Franjo Kuharić)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.